La firma la care lucrez avem un furnizor care nu a respetat numerotarea facturilor in ordine cronologica . #-oCe implicatii poate aibe asupra firmei? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent.
Intocmiti un proces-verbal de restituire al facturierului respectiv catre furnizor cu mentiunea respectiva daca mai este posibil.
Daca sunt facturi pentru imprimanta si nu este posibila returnarea tot un proces verbal semnat la firma cu lipsa acelor numere si tot posibulul si semnat de furnizorul tipizatului.
Daca nu se poate asa declarati pierdute/a acele numere -declarati nule.
Succes.
Va multumesc pentru raspuns.
Nu cred ca m-am facut inteleasa. Problena e ca dupa ce furnizorul ne-a facturat anumite servicii si au ajuns pe la nr. 48 au inceput probabil un nou carnet avand aceiasi serie si numerotarea de la 1 in anul 2009, pe care eu nu am observat-o la momentul inregistrarii in contabilitate.
Nu aveti nici o implicatie dvs.,introduceti in contabilitate ceea ce scrie pe factura acel numar ,nici nu aveti voie altfel.Este problema acelui furnizor de servicii cum si in ce fel isi numeroteaza facturile,chitantele,etc
Facturi fiscale
adina_75
Buna ziua!
Intrebarea mea este urmatoarea:In cadrul unei societati comerciale poti emite in paralel atât facturi fiscale generate direct dintr-un program ... (vezi toată discuția)