avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tamponare usoara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tamponare usoara

Buna ziua. Daca iesind cu spatele de pe locul meu de parcare privat, ating usor o masina parcata aiurea fix in spatele masinii mele, pe un drum de servitute, ce imi ia mult din raza de virare, avand si locul de parcare in rampa, la chemarea politiei, cine e considerat vinovat? In teorie, cred ca un sofer profesionist ar reusi cumva sa iasa de acolo, insa nu e cazul meu. Daca stie cineva ce articol din cod rutier se aplica pe acest caz, ar fi util.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Accident pe domeniul privat, într-un garaj subteran al unei clădiri birouri. vă rog, ajutor ! Emil TT Emil TT Buna seara, In urma unei manevre de iesire din spatiul de parcare alocat firmei la care lucrez, am \"agatat\" o motocicleta parcata neregulamentar .Aceasta ... (vezi toată discuția)
Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)
Loc de parcare imprumutat mike2467 mike2467 Buna ziua. Am si eu o disputa cu un vecin legat de locul de parcare. Situatia sta in felul urmator: locul de langa el este a unei vecine cu care sunt in bune ... (vezi toată discuția)