avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 referitor la cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

referitor la cod caen

O societate infiintata in 1996 care-si desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei cu cod caen 4614 nu are voie sa emita facturi de vanzare a echipamentelor? Ei vand echipamente pentru spalatorii si curatatorii textile de ani de zile. Eu am cumparat de la ei echipamente prin program start-up Nation si acum am probleme cu cei de la agentie ca nu este eligibil codul caen. ce pot face?

Alte discuții în legătură

Sunt eligibile achizițiile de echipamente de tipărire pe caen 7311? julesandco julesandco Bună ziua, Îmi doresc să înființez un atelier de creație și producție publicitară. Vrem să facem atât partea de creație (concept, design ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaje second hand gixee gixee De ceva timp ma gandesc sa imi deschid o vulcanizare auto profesionala, cu mai multe rampe, motiv pentru care mi-ar trebui mai multe utilaje care sa faca ... (vezi toată discuția)
Start up nation ,coduri caen suplimentare. sebymura sebymura Buna. Mi-am propus sa incerc sa obtin finantare prin Start-Up nation pentru a deschide o cafenea. Din cate am inteles, finantarea se face pe un singur cod ... (vezi toată discuția)