avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum trebuie sa cer la primarie sa mi se arate daca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum trebuie sa cer la primarie sa mi se arate daca vecinul a respectat linita de proprietate si daca are proiect pe hornul casei

ce cerere trebuie sa fac la primarie sa vad daca vecinul a respectat limita de proprietate si daca are dreptul sa puna hornul centralei pe lemne in fata casei mele.

Alte discuții în legătură

Vecin dificil marinelapedestru marinelapedestru Buna Am mostenit anul acesta prin succesiune dupa mama mea o casa. Caasa a fost construita in doua etape ultima in 1990 si are spatele constructiei exact pe ... (vezi toată discuția)
Poziționare horn/cameră centrala Angela91 Angela91 Bună seara, Avem o anexă la casă (din perete până în gardul despărțitor al vecinului), aceasta este camera de centrală pe lemne, construită după ... (vezi toată discuția)
Demolare horn din apartament capucino capucino Buna seara. Problema mea este urmatoarea: acum 10 ani am fost de acord impreuna cu ceilalti locatari din bloc sa ne facem incalzirea pe lemne, astfel incat ... (vezi toată discuția)