avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... consum imens de apa
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

consum imens de apa

buna seara furnizorul de servicii a trimis un reprezentant pentru a citi apometrul si probabil sa faca regularizare si am aflat ca am de platit cateva sute de metri cubi luna viitoare ,acesta a "citit"si cifra care este separata cand am sesizat ca citirea nu e corecta raspunsul a fost ca se citesc toate cifrele cu negru este corect ?
Cel mai recent răspuns: isma , utilizator 20:24, 24 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de modelul apometrului
apometrul este albastru pt exterior nu stiu exact marca are 4 cifre in cadran si 1 cifra in altul gen zenner multumesc pt raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca apometrul are doar cifre negre, se citesc toate.
Asta inseamna ca la fiecare 10 metri cubi de apa consumati dvs.ati declarat si platit doar 1 metru cub.
Ultima modificare: Joi, 24 Mai 2018
elenazan, utilizator
la citire apare in dreptunghi ex 0090 un alt patrat 3/4 initial la montare am fost anuntat ca nu se citeste acea cifra" ca este dupa virgula" nu am avut probleme pana acum multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum citesc un contoar de apa rece? Claudiu. Claudiu. Apometrul are 5 cifre este de apa rece cum se citeste,eu stiu k ultima nu se citeste (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect acest tip de apometru ? Sandu111 Sandu111 Buna ziua ! Doresc sa stiu cum sa citeste mai exact acest tip de apometru ... (vezi toată discuția)