avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sezizare Primaria
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sezizare Primaria

Buna ziua,
De curand o parte din locatarii unei scari au sezizat primaria il legatura cu faptul ca un alt vecin a ridicat garduri pe spatiu public devenind astfel proprietar pe un spatiu pe care nu are dreptul sa fie proprietar.

Intrebare:
Este legal ca in demersul de rezolvare a sesizarii acelui cetatean i s-au dezvaluit numele si adresa celor care au intocmit plangerea??
Pentru ca : a abordat un cetatean si i-a cerut cont pentru faptul ca l-a reclamat.
Ar trebui sa ne temem de-acum inainte ca ni s-ar putea intampla ceva din razbunare??
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Florin.N , utilizator 16:00, 6 Iunie 2018

Buna ziua,
De curand o parte din locatarii unei scari au sezizat primaria il legatura cu faptul ca un alt vecin a ridicat garduri pe spatiu public devenind astfel proprietar pe un spatiu pe care nu are dreptul sa fie proprietar.

Intrebare:
Este legal ca in demersul de rezolvare a sesizarii acelui cetatean i s-au dezvaluit numele si adresa celor care au intocmit plangerea??
Pentru ca : a abordat un cetatean si i-a cerut cont pentru faptul ca l-a reclamat.
Ar trebui sa ne temem de-acum inainte ca ni s-ar putea intampla ceva din razbunare??
Va multumesc anticipat.

Ma poate edifica cineva va rog?????
Este foarte curios de ce dupa atat timp nimeni nu a raspuns la aceasta intrebare??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea spatiilor ,nu neaparat verzi ,din jurul blocului iulia_luca iulia_luca Buna ziua ! As avea nevoie de putin ajutor va rog : Sub pretextul unor lucrari la conducta de canalizare a blocului 2 vecini de-ai mei au montat un gard ... (vezi toată discuția)
Reclamatii nenumarat la adresa presedintelui de asociatie si a administratorului CristiACB CristiACB Sunt presedinte de Asociatie de Proprietari si ca urmare a datoriilor acumulate de un locatar a fost actionat in judecatata conform legii 230/2007. Dupa ... (vezi toată discuția)
Vreau si eu boxa in beci !!! salajanradu salajanradu In urma cu 2 ani, am cumparat apartamentul in care locuim, impreuna cu acea cota-parte indiviza. In subsolul blocului, vecinii si-au inchis anumite ... (vezi toată discuția)