avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinoire Buletin in Londra
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinoire Buletin in Londra

Buna ziua, va adresez si eu o intrebare. Mi-a expirat buletinul de curand - se poate reinoi in Anglia? Daca da, unde trebuie sa ma duc si ce acte imi trebuiesc?

Multumesc!

Andreea
Cel mai recent răspuns: andreazxt , utilizator 16:59, 25 Mai 2018
programare pe pagina de net si mergi la ambasada
Se pare ca nu ... am citit pe site urmatoarele:

"PROCURĂ PENTRU REÎNNOIREA CĂRȚII DE IDENTITATE- Depunerea cererii se face numai pe bază de programare prin portalul extern al aplicației E-Consulat, la adresa [ link extern ] .

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 97/2005, misiunile diplomatice şi oficiile consulare nu eliberează cărţi de identitate. Persoanele interesate pot solicita autentificarea de către Secţia Consulară a unei procuri speciale prin care să împuternicească pe cineva din România pentru depunerea tuturor documentelor necesare eliberării cărţii de identitate. Persoana împuternicită trebuie să se prezinte la serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor din localitatea de domiciliu a solicitantului. Pentru eliberarea cărţii de identitate nu sunt acceptate procuri autentificate de notari publici sau avocaţi / solicitors britanici."

Deci se pare ca numai in tara..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Blocat in strainatate? genpop genpop Buna ziua. Sunt un cetatean roman care a trait in Romania pana la varsta de 17 ani, dupa care s-a mutat in strainatate. Sunt de 8 ani in strainatate si am ... (vezi toată discuția)
Pasaport gigelas gigelas Buna ziua, Imi poate spune si mie cineva,ce acte se mai cer la eliberarea unui pasaport simplu (turistic) ? Care sunt taxele ce trebuiesc achitate si cam cat ... (vezi toată discuția)