Incep prin a saluta cordial toti forumistii. Multumesc pentru sprijinul acordat la nevoie, intotdeauna.
Punem si noi in sfarsit de un regulament de ordine la bloc. Am primit de la administrator un model dar este halandala complet. Se vede ca e facut de cineva care nu stie nici legislatie si nici sa scrie. Aveti idee unde pot gasi un model mai acatarii de ROI pentru bloc? Nu vad alta forma de reglementare decit asta. Este tare grea viata la bloc. Multumesc, o zi extraordinara tuturor!
Sa ni se intample asa: sa nu mai avem nici o grija, sa avem multi bani, sa fim fericiti, fiecare sa traiasca unde doreste in lume, sa facem doar ce ne place si sa fim iubiti de toata lumea! Am uitat de ceva anume?
:P:P:P
Topicurile se impart in trei categorii: articole, "lipicioase" (topicuri care raman "in fata") si topicuri obinuite.
Articolele sunt postate de administratorii site-ului sau de moderatorii sectiunii, avand in vedere importanta celor scrise, de ordin general pentru toti cei care intra pe aceasta sectiune (daca observati au un desen aparte). Urmeaza topicurile "lipicioase" care de asemenea raman in fruntea sectiunii (si acestea au un desen deosebit). Le-am considerat astfel deoarece ele reprezinta subiecte des puse in discutie de utilizatori si care ar avea posibilitatea sa le consulte si poate isi gasesc deja o rezolvare, citind postarile din acestea sau pot scrie in ele, constituind noi cazuri..
Orice alt topic postat sau mai vechi, actualizat, se vor aseza automat dupa cele doua categorii descrise mai sus. De aceea topicul Dv. apare la mijlocul paginii.
....................
Mai sunt topicurile inchise, care au un mic lacatel pe desen, topicuri al caror subiect a fost epuizat sau nu fac parte din tema sectiunii.