avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pontaj paznic unitate de invatamant
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pontaj paznic unitate de invatamant

Orele de lucru ale paznicilor din scoala se face in ture 12/24 - 12 /48. Va rog sa -mi spuneti care este numarul orelor de liber cu care vor fi compensati pentru lucrul in zilele de repaus saptamanal inclusiv orele de noapte. Care este numarul de zile libere ale unui paznic daca acesta lucreaza intr-o sambata de la ora 18.00 pana duminica la ora 6.00?


Alte discuții în legătură

Pontaj paznic unitate scolara geoo83 geoo83 Orele de lucru ale paznicilor din scoala se face in ture 12/24 - 12 /48. Va rog sa -mi spuneti care este numarul orelor de liber cu care vor fi compensati ... (vezi toată discuția)
Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)
Nelamurire luca ioan luca ioan Buna ziua Lucrez intr-o unitate cu regim special( statut special). La inceputul anului directorul unitatii este obligat potrivit legii( art45 si .46 din ... (vezi toată discuția)