avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii PFA

Buna ziua,
Sunt angajata la privat, am PFA pe profesie libera si am un contabil angajat pe PFA cu 1h/zi, cu contract de munca,.
Intrebarea este:
Trebuie sa declar in Declaratia unica CASS si CAS pt contabil (avansd in vedere ca eu i le platesc)?
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:21, 27 Mai 2018
Nu. Tot ce tine de acel contract de munca pe care il aveti facut pentru acel salariat pe pfa, o sa le treceti doar in declaratia 112. In declartia unica 212 treceti doar impozitul pe venit si contributiile calculate in functie de venitul net al pfa-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat cu norma intreaga si pfa stan camelia stan camelia Buna ziua! Daca sunt salariata cu norma intreaga si am si un PFA in declaratia unica trebuie sa optez pentru CAS si CASS ? (vezi toată discuția)
Pfa - declaratii obligatorii (sau nu) Tessy Tessy Buna ziua, Am solicitat azi de la ANAF niste informatii cu privire la ce declaratii trebuie sa depuna un PFA, neplatitor de TVA, in sistem real si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Impozitare servicii suport it Andp Andp Buna ziua, Pentru o persoana fizica care realizeaza venituri extrasalariale din activitati independente de suport IT (ex. Freelancer) este suficient a se ... (vezi toată discuția)