avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1288 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Prescriere majorari impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Prescriere majorari impozit auto

Buna ziua!
Am avut un impozit auto neachitat din anul 2010 pana in anul 2015.
In anul 2015 am achitat complet impozitul auto.
In plus, masina a fost predata la remat si a fost scoasa din evidentele fiscale.

Insa, mi-au ramas de plata majorile aferente impozitului.
Se pot prescrie majorarile impozitului auto in cazul in care impozitul este achitat si masina scoasa din evidentele fiscale?
Multumesc anticipat!
O zi placuta!
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pot radia masina fara placutele de inmatriculare pt un auto dezmembrat? alina.marginean alina.marginean Buna, Am avut o masina pe care am dezmembrat-o anul trecut (2017). Detin actele care atesta dezmembrarea si restul actelor necesare pt. radiere. Nu mai am ... (vezi toată discuția)
Impozit auto pentru masina casata enco enco Buna ziua. Am o masina veche pe care intentionez s-o casez. Sunt obligata sa achit impozitul auto pe toata perioada ramasa pana la sfarsitul anului ? Conform ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Adriano7c Adriano7c Bună ziua Masina mea a fost predata la remat. Dețin certificatul de distrugere Pe baza acestuia am scos masina de la taxe și impozite. Acum vreau sa ... (vezi toată discuția)