avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... inselaciune imobiliara pe internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

inselaciune imobiliara pe internet

Buna ziua,
Problema mea este ca am platit prin virament bancar pentru a rezerva un apartament in strainatate (Franta-Paris). Anuntul l-am luat pe de site-ul unei facultati, am primit un contract de inchiriere, dar cei carora le-am virat banii spun ca nu i-au primit, contul fiindu-le blocat, si insista sa le platesc o alta suma prin MoneyGram. Le-am trimis documente dovada ca plata a fost efectuata cu succes, extras bancar cu detaliile transactiei si comisionul bancar platit, iar ei nu au trimis nici un document de la banca lor care sa ateste ca banii nu au ajuns in contul lor. In plus povestea cu contul bancar blocat este suspecta, spun ca le-a fost blocat contul ca urmare a platii pe care un alt client ar fi facut-o catre ei cu un cec furat. Pentru ca am refuzat sa fac o alta plata m-au instiintat ca vor inchirea apartamentul altor persoane.
Incep sa inteleg ca totul a fost o inselaciune si as vrea sa stiu cui pot sa ma adresez pentru a face o plangere.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Trebuie sa primesc o donatie din franta pentru constituirea unui ong RoxanaHBis RoxanaHBis Buna, Trebuie sa primesc o donatie din Franta si as dori sa stiu cum sa intru legal in posesia ei. Ce acte trebuie sa dau notarului/avocatului din Franta. ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar Ramooona Ramooona Sunt in postura de vanzator al unui apartament si am semnat un antecontract de vanzare-cumparare cu o persoana ce a facut un credit imobiliar. Banca a dat ... (vezi toată discuția)
Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. ce mă sfătuiți să fac? C.Gheorghita C.Gheorghita Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont ... (vezi toată discuția)