Trebuie sa primesc o donatie din Franta si as dori sa stiu cum sa intru legal in posesia ei. Ce acte trebuie sa dau notarului/avocatului din Franta. Mentionez ca nu cunosc bine pe cel care doneaza suma iar pe notar/avocat deloc. Totul se face via email si alte moduri de comunicare. Donatia este pt constituirea unui ONG. Ar trebui sa contactez un avocat/notar din orasul meu.
Multumesc mult
pai nu va poate raspunde nimeni aici - cum intrati in posesia donatiei stabileste donatorul... e o suma de bani? Ce conditii a pus? Cere sa ii prezentati proiectul de statut al fundatiei? Suma ce va fi donata va fi suficienta pentru infiintarea fundatiei? V-o doneaza Dvs. sau direct viitoarei fundatii? Cu ce ati scris nu cred ca va poate da cineva lamuriri
radumititean
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce intelegeti prin "am primit o donatie" dar nu stiti "daca e reala"? Ati primit banii in cont? Ati primit un document constand intr-o oferta de donatie?
Pare a.fi o teapa,nu va doneaza nimeni nimic daca nu va cunoaste,daca nu aveti un ong functional etc.In curand.o sa va ceara probabil ceva bani pt acte,taxe postale etc..