avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Trebuie sa primesc o donatie din Franta pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Trebuie sa primesc o donatie din Franta pentru constituirea unui ONG

Buna,

Trebuie sa primesc o donatie din Franta si as dori sa stiu cum sa intru legal in posesia ei. Ce acte trebuie sa dau notarului/avocatului din Franta. Mentionez ca nu cunosc bine pe cel care doneaza suma iar pe notar/avocat deloc. Totul se face via email si alte moduri de comunicare. Donatia este pt constituirea unui ONG. Ar trebui sa contactez un avocat/notar din orasul meu.
Multumesc mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
pai nu va poate raspunde nimeni aici - cum intrati in posesia donatiei stabileste donatorul... e o suma de bani? Ce conditii a pus? Cere sa ii prezentati proiectul de statut al fundatiei? Suma ce va fi donata va fi suficienta pentru infiintarea fundatiei? V-o doneaza Dvs. sau direct viitoarei fundatii? Cu ce ati scris nu cred ca va poate da cineva lamuriri
Ap primit odonatie din Franta am documentul de donatie esteo donatie an bani cum aflu daca esta adevarata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce intelegeti prin "am primit o donatie" dar nu stiti "daca e reala"? Ati primit banii in cont? Ati primit un document constand intr-o oferta de donatie?
acest răspuns util
Ce document e mai exact? Daca v-a dat banj, trebuie sa ii și primiți.
Daca trebuie sa dati bani, e țeapă.
acest răspuns util
Pare a.fi o teapa,nu va doneaza nimeni nimic daca nu va cunoaste,daca nu aveti un ong functional etc.In curand.o sa va ceara probabil ceva bani pt acte,taxe postale etc..

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să-mi spuneți cum se procedează în cazul ... cammelia27 cammelia27 Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți cum se procedează în cazul moștenirii prin testament a unei sume de bani în Franța dacă eu sunt în ... (vezi toată discuția)
Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o altă persoană ... Balteanu Mihaela Balteanu Mihaela Dacă donatorul donează o sumă mare de bani la o altă persoană cine plătește cheltuielile donatorul dau cel care primește banii (vezi toată discuția)
Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi financiare dar îmi cere o taxă de 85 de euro pentru dosar. poate fi țeapă? IonutRed IonutRed Am gasit pe cineva care ofera imprumuturi financiare si am cerut un imprumut mi sa spus ca daca vreau un imprumut va trebuie sa trimit datele si sa platesc o ... (vezi toată discuția)