avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi financiare dar îmi cere o taxă de 85 de euro pentru dosar. Poate fi țeapă?

Am gasit pe cineva care ofera imprumuturi financiare si am cerut un imprumut mi sa spus ca daca vreau un imprumut va trebuie sa trimit datele si sa platesc o taxa de 85 de euro pentru contractul notarial si nu mai stiu ce
Poate sa fie Teapa???
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:58, 7 Iulie 2018
Le puteți cere să rețină acei bani din eventualul credit acordat dar nu cred că vor accepta asa ca... dacă nu aveți ce face cu acei bani ii puteți da dar ma mir să primiți vreun credit...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
IonutRed a scris:

o taxa de 85 de euro pentru contractul notarial si nu mai stiu ce
Poate sa fie Teapa???

Păi vedeți... dacă ar fi fost altceva decât șarlatanie ați fi știut pentru ce vi se cer atâția bani.

Poate fi un cămătar care face contract de împrumut la notar și vă jupoaie după aceea, dar e puțin probabil. Ținând cont de sumă, aproape aș paria că e o țeapă ordinară și după ce depuneți banii în contul indicat nu mai auziți de persoana respectivă.
eu cred ca o sa auda de la acel escroc...ceva de genul: "am analizat dosarul si cererea a fost respinsa". Nu ar fi mai usor asa ptr un escroc? si taxa = pa pa sau bai bai
Buna seara. De obicei la un credit legal toate taxele, comisioanele etc. se scad din valoarea creditului. Adica pentru o suma imprumutata de 10.000 de euro va intra in cont mai putini bani, 9915 in cazul dvs.
100% teapa.

Alte discuții în legătură

Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara ANGELARODICA ANGELARODICA Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet dany3377 dany3377 Buna ziua! Am gasit diverse firme financiare din strainatate (Franta de exemplu) care ofera credite pe internet. Am apelat online la acestea ... (vezi toată discuția)
Credit bancar in alta tara dspddspd dspddspd Am vorbit cu o persoana de pe Facebook care zice ca e din Franța si ca acorda credite cu dobânda 2% pe an . Mi a făcut si o eșalonare a ratelor pe o ... (vezi toată discuția)