avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Credit bancar in alta tara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Credit bancar in alta tara

Am vorbit cu o persoana de pe Facebook care zice ca e din Franța si ca acorda credite cu dobânda 2% pe an . Mi a făcut si o eșalonare a ratelor pe o perioada de 7 ani , cat am cerut . Dar, mi a cerut copia buletinului si contul bancar , care oricum nu are nimic in el . Puteți sa mi Spune-ți ce sunt aceste împrumuturi pe internet ?
De fapt sunt foarte multe persoane pe Facebook din Franța , asa zic ele, care se ocupa cu credite bancare . Dlor prezintă si un certificat care nu știu prea bine ce este . Asta ca sa întărească credibilitatea noastră
Va rog sa mi Spune-ți si mie despre ce este vorba
Cel mai recent răspuns: dspddspd , utilizator 19:32, 20 Martie 2017
Este o tentativa ordinara de escrocherie. Nu exista niciun credit si va va cere sa-i trimiteti bani pentru formulare, pentru sa-i trimiteti bani pentru notar, pe urma sa-i trimiteti bani sa mituiasca un functionar si va tine tot asa pana ramaneti fara bani.
Va mulțumesc din suflet . Am bănuit eu ceva , dar am vrut sa aflu si părerea altcuiva .
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copia de buletin si un cont bancar Szasz Csilla-Eva Szasz Csilla-Eva Recent am fost contacta de o persoana strainatate care a zis ca vrea sa-mi doneze banii cu conditia ca 10%sa -i dau la o Asociatie care se ocupa de copii ... (vezi toată discuția)
Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara ANGELARODICA ANGELARODICA Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet dany3377 dany3377 Buna ziua! Am gasit diverse firme financiare din strainatate (Franta de exemplu) care ofera credite pe internet. Am apelat online la acestea ... (vezi toată discuția)