avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copia de buletin si un cont bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copia de buletin si un cont bancar

Recent am fost contacta de o persoana strainatate care a zis ca vrea sa-mi doneze banii cu conditia ca 10%sa -i dau la o Asociatie care se ocupa de copii abandonati. Am fost de acord si la cerere lui am trimis o copie dupa buletin ,adresa si Contul meu de banca in euro (care este goala). Dupa mi-a cerut sa platesc o taxa pentru serviciile lui..si eu am refuzat. ..am renuntat la "donatie".
Intrebare mea este :
Ce poate sa faca cu copia de CI?
Cu Contul meu in banca?
Daca stie adresa mea imi poate face rau?
Mentionez ca m-a sunat de la Franta o data si dupa cu nr ascuns.
Prin email mi-a trimis copia lui de CI este di Germania. ..
Cel mai recent răspuns: ContSters370039 , utilizator 08:13, 5 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Singura problema ar fi cu riscul de a va folosi identitatea și a se folosi de cont.

Alte probleme nu veți avea.
Sunt obisnuitele escrocherii online ,dar e foarte simplu de inteles acest lucru,in momentul cind vi se cer bani anticipat....bani pe care trebuie sa-i trimiteti intr-un cont,si totul se termina aici...IN Romania erau la moda, plicurile postale prin care castig-ai o dacie 1310,dar ca sa beneficiezi de cistig trebuia sa platesti citeva mii de lei intr-un cont,dar odata platita suma,nu se intimpla nimic,nu-ti era trimisa masina noua....cu aceasta escrocherie au inselat foarte multi cetateni din romania....Asa dar ATENTIE. !!!!!!
Au fost mai multe documentare pe TV5 , unde aratau exact cum se fac aceste excrocherii , exista sate intregi in Nigeria si in alte tari africane care traiesc numai din asa ceva . Inseala oameni din toata lumea iar pretextele sunt nenumarate , mosteniri , castiguri , matrimoniale si cate si mai cate . Lucreaza numai de la internet cafee , isi fac numeroase conturi cu nume si poze false si sunt foarte multi care le cad in plasa . Sunt mana in mana cu totii si impart banii intre ei , de la functionarul de la posta si pana la politie , toata lumea traieste bine fara sa faca nimic . A fost foarte interesant si distractiv sa urmaresc documentarele , pacat ca nu se transmit mai des .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investitie unui strain in romania (schema frauduloasa) Mirela V Mirela V Am avut ocazia sa intalnesc o persoana din Zimbabue, care isi doreste sa faca o investitie in valoare de 2 mil USD in Romania. Mai exact vrea sa imi trimita ... (vezi toată discuția)
Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara ANGELARODICA ANGELARODICA Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie cu un produs vândut pe internet cuiva din anglia: clientul a primit pachetul, nu l-a plătit și a mai cerut și 2.000 de lei în plus. unde se poate reclama fapta? valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. O adolescenta a scos la vanzare un aparat foto+ obiective, triped etc, la suma de 5000 lei. (Cam atat face) . Un eventual client i a cerut spre ... (vezi toată discuția)