Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. Mi-au trimis şi un mesaj de la banca dânsului că a primit dosarul acestuia, insă trebuie platită o taxa pentru deschiderea contului. Mi-a trimis acum mesaj să depun prin Western o suma de bani pe alt nume, nu pe a lui şi nici pe al bancii respective şi mi-a spus că este contabila şi după cateva ore de când îi trimit copia chitanţei îmi va vira banii în contul meu. Am nevoie de aceşti bani, dar îmi este frică să nu rămân şi cu banii daţi şi fără împrumut. Sunt speriată şi nu ştiu ce să fac.Multumesc.
Pentru ce ii trebuie notar? la notar trebuie sa fiti ambii! ce v-a trimis este un contract semnat sub semnatura privata care poate fi un inceput de dovada scrisa in instanta! cam in cine sa aveti incredere? stau si ma gandesc...cititi-va inca odata mesajul, detasati-va ca si cum nu ati fi implicata si trageti niste concluzii!
Nu aveti nevoie de sfaturi daca stati sa judecati speta expusa de dumneavoastra, raspunsul este evident!