avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi financiare dar îmi cere o taxă de 85 de euro pentru dosar. Poate fi țeapă?

Am gasit pe cineva care ofera imprumuturi financiare si am cerut un imprumut mi sa spus ca daca vreau un imprumut va trebuie sa trimit datele si sa platesc o taxa de 85 de euro pentru contractul notarial si nu mai stiu ce
Poate sa fie Teapa???
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:58, 7 Iulie 2018
Se numeste escrocherie nigeriana. Va promite o suma mare de bani/imprumut si va cere taxa de dosar, pe urma trebuie sa platiti o autoritzatie, pe urma trebuie mituit un functionar la bancii, pe urma un functionar de la minister si tot asa va cere bani pana cand nu mai aveti de unde plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara ANGELARODICA ANGELARODICA Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. ... (vezi toată discuția)
Inselaciune pe internet dany3377 dany3377 Buna ziua! Am gasit diverse firme financiare din strainatate (Franta de exemplu) care ofera credite pe internet. Am apelat online la acestea ... (vezi toată discuția)
Credit bancar in alta tara dspddspd dspddspd Am vorbit cu o persoana de pe Facebook care zice ca e din Franța si ca acorda credite cu dobânda 2% pe an . Mi a făcut si o eșalonare a ratelor pe o ... (vezi toată discuția)