avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum ne protejam de MARTORII MINCINOSI la Politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum ne protejam de MARTORII MINCINOSI la Politie

Sunt o persoana foarte ocupata, şi eu şi familia mea, şi nu am timp de petrecut pe la Politie cum vor unii şi alţii de aceea întreb: Cum ne putem proteja familia şi pe noi inşine în cazul în care "nişte" indivizi depun o plangere (sau mai multe sau în mod repetat) la Politie, reclamand lucruri şi fapte neadevarate de natura penală sau nu?
Ce Legi în tara asta imi protejează dreptul de a muncii şi trăi liniştit impreună cu familia fara să fiu deranjat fara un motiv real?
Ce tara oferă aceste drepturi?
Ce pot să fac să fiu lăsat în pace?
Cum să-i potolesc pe aceşti indivizi ce mi-au pus gand rău?
Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: decarrera_ro , utilizator 10:49, 16 Martie 2006
Puteti sesiza politia sau parchetul cu privire la savarsirea infractiunii de denunt calomnios
Da, dar în cazul cand martorii mincinoşi declara aceleaşi lucruri, fapte iar eu nu am martori, dovezi. Ce se poate face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa lumiela lumiela Buna ziua! Vin si eu cu o problema si va rog sa ma aajutati cu un raspuns cat mai repede! Ne-am construit recent o casa in Simian, jud Mehedinti si am dat ... (vezi toată discuția)
In calitate de reclamant intrun dosar fara i.u.p inceputa ... pot solicita.....? generalul generalul Este vorba de doua dosare penale . 1. un dosar in care sunt inculpat si se afla la ultima instanta ICCJ . - Partea vatamata are 2 martori care ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa peraspera peraspera Marturie mincinoasa din cate am citit pe aici, se refera numai la o actiune a MARTORULUI. Dar, daca cineva iti face o actiune(civila) si scrie lucruri ... (vezi toată discuția)