avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie pe SEAP
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie pe SEAP

Buna ziua,
Lucrez pe seap. De curand o institutie publica a facut o achizitie, iar eu trebuie sa ii emit factura. Pe Seap preturile sunt fara TVA. Intrebarea mea este :Pe factura trebuie sa adaug tva eu avand firma neplatitoare de tva? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Intrebare licitatii publice RobertoIF RobertoIF am urmatoarea situatie: la o licitatie publica prin SEAP am oferta de la o firma neplatitoare de TVA si de la una platitoare de TVA. Oferta de la firma ... (vezi toată discuția)
Se va mai face achizitia directa produse prin mijloace electronice ? + se mai transmite spre publicare vreun anunţ catre seap ? oanaportar oanaportar Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns: - achizitia directa produse trebuie sa se faca prin mijloace electronice ? Mai trebuie sa se faca transmiterea ... (vezi toată discuția)
Bon de consum ContSters304123 ContSters304123 Buna ziua, De curand de la contabilitate mi se cere sa fac bon de consum pe orice material iese din magazin. Tin sa mentionez, ca am adaugat pretul cu TVA ... (vezi toată discuția)