avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pariuri sportive
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pariuri sportive

Buna ziua. As dori sa stiu daca au dreptul casele de pariuri sa transmita intre ele datele personale ale jucatorului inregistrat on-line, precum si activitatea de pariere on-line a acestuia la fiecare casa in parte, in situatia in care jucatorul are conturi deschise si activitate de pariere la ambele case.
Pe de alta parte, exista un articol de lege care interzice arbitrajul in pariuri sportive si in ce categorie s-ar incadra.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cont inchis la o casa de pariuri online mcvizitiu mcvizitiu Buna ziua, Mi-am creat un cont la o casa de pariuri online si am castigat (am pariat 790 de lei si am castigat 1800 de lei aproximativ), iar astazi am ... (vezi toată discuția)
Legalitate pariuri on line sorinv sorinv Am 2 situatii pe care vreau sa le verific daca sunt legale: 1.- Daca ofer consultanta contracost unor jucatori la pariuri on line trebuie sa fac ceva pentru a ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)