avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenzi circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenzi circulatie

Buna ziua;dintr-un nr de 5 pietoni care traversau str.D-na Ghica opriti de un agent moto de la rutiera doar eu am fost amendat cu 290 lei ceilalti primind avertisment verbal pentr. ca mi-am permis sa intreb de ce este pavat scuarul pentru a traversa iar agentul a raspuns ca primaria este vinovata. mentionez ca nu am semnat p.v. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tomas dona , utilizator 18:28, 29 Mai 2018
Care este problema ?
Pot face contestație în acest caz avand si un martor din ceilalți 4 pietoni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda trecere pe rosu dupa depasirea semaforului pe culoarea verde AdrianCr AdrianCr Buna ziua, Am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului si amenda in urmatoarea situatie: Ma aflam a 3-a masina la semafor si doream sa virez ... (vezi toată discuția)
Contestare pv semnat m_nitu m_nitu Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma sfatuiti daca se mai poate face ceva in cazul meu: Am condus autoturismul meu inmatriculat in Bulgaria in oras ... (vezi toată discuția)
Contestare p.v. amenda si permis retinut raym32000 raym32000 Buna seara, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare prioritate la pietoni cu ocazia zilei eroilor a fost inchisa o artera din oras iar ... (vezi toată discuția)