avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare Casco esuata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare Casco esuata

Buna ziua. In urma unui accident cu masina distrusa complet, nu am reusit sa beneficiem de polita Casco...Accidentul a fost in 1 septembrie 2015, polita era incheiata la Rca, care a intrat in faliment....am facut demersurile la Fondul de Garantare, insa cererea de plata s-a "pierdut"....asadar ni s-a refuzat orice forma de plata...Se mai poate face ceva? Intreb deoarece am pierdut mult timp de la o usa la alta , si avand in vedere ca accidentul a fost cu victime decedate, nu as vrea sa lungesc momentul.

Alte discuții în legătură

Asigurare casco omniasig aurafilimon aurafilimon am cumparat in septembrie 2008 un autoturism hyundai prin credit de la banca transilvania;polita casco este incheiata pt. 1 an,iar masina este inmatriculata pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autor necunoscut matea adriana matea adriana Ma numesc Matea Adriana din Pitesti,vineri 16.05.2009 in judetul Valcea,localitatea Caineni,a avut loc un accident soldat cu pagube foarte mari,noi mergeam ... (vezi toată discuția)
Am avut accident cu un cal ma despagubeste rca-ul? yassmina yassmina Am avut accident o parte din masina este distrusa, vreau sa stiu daca RCA-ul ma despagubeste si cum as putea proceda pentru a obtine despagubirea ?multumesc (vezi toată discuția)