avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am avut accident cu un cal ma despagubeste RCA-ul?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am avut accident cu un cal ma despagubeste RCA-ul?

Am avut accident o parte din masina este distrusa, vreau sa stiu daca RCA-ul ma despagubeste si cum as putea proceda pentru a obtine despagubirea ?multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:15, 15 Septembrie 2010
Nu asigurarea RCA nu acopera aceasta dauna.Actionati in judecata proprietarul calului el va putea fi obligat sa va achite contravaloarea daunei suferite
Calul avea RCA? :D
Se pare ca nu, ar fi fost bine:D
Se putea rezolva usor fara a fi nevoita sa cautati pe murgu' si pe proprietaru' lui, daca aveati o polita CASCO. B-)
Sper ca politia v-a ajutat sa gasiti proprietarul, daca murgu' era liber pe sosea.In caz contrar veti avea dificultati.
Daca nu cunoasteti proprietarul calului si daca nu dispuneti de CASCO, mai aveti o sansa , sa apelati la fondul de raparatii al victimelor strazii. Altminteri doar buzunarul dv va mai poate despagubi.

Alte discuții în legătură

Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)
Reparatii masina dupa accident dan matedan dan matedan Buna ziua Masina mea a fost avariata in parcare de catre o persoana care a plecat fara sa incerce sa ma contacteze.Eu am asigurare RCA dar vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)