avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am avut accident cu un cal ma despagubeste RCA-ul?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am avut accident cu un cal ma despagubeste RCA-ul?

Am avut accident o parte din masina este distrusa, vreau sa stiu daca RCA-ul ma despagubeste si cum as putea proceda pentru a obtine despagubirea ?multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:15, 15 Septembrie 2010
Decat sa apeleze la fondul de reparatii al victimelor strazii mai bine solicita punerea sub urmarire a calului.Poate este o sansa mai buna.Are atata tangenta calul cu fondul,cat are cu asigurarea RCA.
Ce ne facem?Spunem ca a circulat pe drumurile publice fara polita de asigurare sau spunem ca e accident cu autor necunoscut-nu il cunostem pe cel care raspunde de lucrul cal?

A nu se confunda Fondul de Protectie al Victimelor Strazii cu Fondul de reparatii al victimelor strazii!!
Daca la primul nu se poate apela , fiind vorba de victima unui cal deci nu a unui vehicul, la al doilea (nu cunosc ) s-ar putea interveni daca se poate furniza adresa.
Subiectul se inchide, userul primind raspunsuri la acelasi subiect discutat la Codul rutier
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)
Reparatii masina dupa accident dan matedan dan matedan Buna ziua Masina mea a fost avariata in parcare de catre o persoana care a plecat fara sa incerce sa ma contacteze.Eu am asigurare RCA dar vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune accident rutier petros dorin petros dorin Buna ziua. Am avut un accident rutier, din vina exclusiva a altei persoane (masina parcata regulamentar, a intrat o persoana cu motocicleta in masina) am fost ... (vezi toată discuția)