avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am ramas gravida dupa ce am demisionat mai am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am ramas gravida dupa ce am demisionat mai am dreptul la indemnizatie?

Am o prietena care a ramas gravida dupa ce a renuntat la serviciu si vrea sa stie daca mai primeste indemnizatia dupa ce naste avand in vedere ca a lucrat doar un an.
Cel mai recent răspuns: ContSters475014 , utilizator 21:25, 5 Iunie 2018
Care este data prezumata a nasterii si care este data incetarii c.i.m. ?

Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii si care este data incetarii c.i.m. ?

Contractul a incetat pe 3.05.2018 si are aproape 2 luni
Asta ar insemna nasterea in decembrie 2018 ?
Da

Cornel Vasile a scris:

Asta ar insemna nasterea in decembrie 2018 ?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, perioada eligibila pentru CCC este ianuarie 2017 - decembrie 2018

Perioada luata in considerare este : ianuarie 2017 - mai 2018 (17 luni) .... in acest caz, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil mama neangajata Despina.M Despina.M Mama:insarcinata in 8 luni,a lucrat fara intreruperi angajata cu contract pana la finalul lui dec 2018(demisie).Din ianuarie pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de cretere a copilului stenia 31 stenia 31 Pot beneficia de indemnizația de cretere a copilului avand perioada repetată în ultimii 2 ani: 1 ianuarie-1 august 2017 nedeterminat;(2 ore ) dupa 1 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului Timea Bara Timea Bara Buna! Sunt o mamica care in noiembrie ca avea doi ani de cand a nascut. Sunt din nou gravida,sarcina avand aproape doua luni . Frirma la care am lucrat inainte ... (vezi toată discuția)