avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de cretere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de cretere a copilului

Pot beneficia de indemnizația de cretere a copilului avand perioada repetată în ultimii 2 ani:

1 ianuarie-1 august 2017 nedeterminat;(2 ore )
dupa 1 -20 august 2017 in fara plata.
.Dupa 20 august -1 octombrie 2017 nedeterminat (2 ore)
si de la 1 octombrie 2017 pana in anul asta 2018 in februarie fara plata.(inchis contractul)
Din 14 martie 2018 pana la 1 iunie 2018 am lucrat pe perioada nedeterminata .(8 ore).Fiind nevoita sa renunt avand probleme cu sarcina.Am sa nasc in decembrie 2018.
Vreau sa stiu cate luni mai îmi trebuie sa fac 12 luni pana in luna decembrie pana nasc ca sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului si daca îmi este calculata si concediu fara plata.

De unde îmi pot ridica cotizatia pentru indemnizatie,locurile de munca unde am lucrat s-au inchis (au fost saloane de infrumusetare si nu au mers)
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 4 Septembrie 2018
ianuarie 2017 - decembrie 2018 este perioada eligibila pentru dvs.

ianuarie - iulie (7 luni)
august - octombrie (3 luni)
martie 2018 - iunie 2018 (4 luni)
total : 14 luni

In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului stenia 31 stenia 31 Buna ziua! Beneficiez de indemnizația de crestere a copilului daca in anuii 2016-2017 am avut contract de 2 ore si in martie 2018 pana in iunie 2018 am avut ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Daiana.M Daiana.M Buna ziua! Îmi puteți spune va rog daca în situația următoare pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Perioada in care am lucrat este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Mioaraa Mioaraa Buna ziua... As vrea sa stiu daca ma pot incadra la indemnizatie pt:cresterea copilului daca in ultimii 2 ani am lucrat doar 1... Adica am inceput sa lucrez la ... (vezi toată discuția)