avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua... As vrea sa stiu daca ma pot incadra la indemnizatie pt:cresterea copilului daca in ultimii 2 ani am lucrat doar 1... Adica am inceput sa lucrez la sfarsitul anului 2012 pana in anul 2015 luna decembrie continuu .apoi din luna martie 2016 pana in luna august 2016 pt: ca sa inchis.. Iar eu in luna iunie 2017 trebuie sa nasc... As vrea sa stiu daca ma pot incadra la indemnizatie sau trebuie sa lucrez pana nasc.. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mioaraa , utilizator 16:00, 4 Decembrie 2016
Data nasterii : iunie 2017

Perioada eligibila pentru CCC : iulie 2015 - iunie 2017

Perioada luate in calcul in care ati realizat venituri : iulie - decembrie 2015 (6 luni) , martie - august 2016 (6 luni)

In speta, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Multumesc...mai am o intrebare... In ultimele 6 luni lucrate nu am primit contractul de munca insa am semnat protectia muncii... Ce se intampla???
Sigur ati semnat c.i.m. ? L-ati verificat daca este transmis la ITM in REVISAL?
Da am semnat in fiecare luna...insa nu am verificat
Ati avut c.i.m. pe durata determinata de o luna, care s-a prelungit lunar ???
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Concediu FlorescuL FlorescuL Buna ziua , am fost angajata din 1 septembrie 2015 până în august 2016 , apoi din 1 martie 2017 până în 1 iunie 2017 , acum sunt angajata de la 1 ... (vezi toată discuția)
Am dreptul de concediul de crestere copil? RalucaCorina RalucaCorina Buna ziua, Ar trebui sa nasc la 1 Iulie 2017. In tot anul 2015 am fost angajata cu norma de 4ore. In primele 6 luni din 2016 am avut indemnizatie de somaj, ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil Alinaalexandra1986 Alinaalexandra1986 Bună seara! Sunt însărcinată iar la sfârșitul lui Martie 2017 urmeza sa nasc. Am lucrat o perioada de 3 luni (1 Aprilie -1 Iulie 2016) apoi de la 1 ... (vezi toată discuția)