avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta legala fata de hotar a unui container, fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta legala fata de hotar a unui container, fara fundatie

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in urmatoarea problema:
Pe terenul meu vreau sa pun un container (4.20 m lungime, 2.40 m inaltime, 2 m latime, ), pe care sa-l folosesc ca si magazie de unelte si atelier de gradinarit. Va fi pus fara fundatie, sprijinit pe cativa boltari asezati direct pe pamant. La ce distanta ar trebui sa-l asez de hotarul cu vecinul, ca sa nu am probleme legale?
In certificatul de urbanism pe care il am pentru casa se precizeaza: "Constructiile noi se vor amplasa la o distanta de minimum 3 m fata de limitele laterale". Containerul se considera constructie, daca nu are fundatie?
Va multumesc :)
Cel mai recent răspuns: ana_mar1a , utilizator 09:24, 31 Mai 2018
Trebuie sa respectati distanta de 3 m mentionata in certificatul de urbanism si pentru respectivul container.
Vedeti aceste discutii
[ link extern ] /
Multumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Amplasare container pe spatiu privat CiprianJipa CiprianJipa Buna Ziua, Am inchiriat un spatiu comercial de la un mall. Terenul este afara, in spatele centrului comercial. Vreau sa pun un container pe care sa-l ... (vezi toată discuția)
Proiect pentru casa unnemultumit unnemultumit buna ziua, doresc sa achiztionez un teren pt. constructia unei case si am cateva temeri... poate ma puteti ajuta... terenul este intravilan, intabulat ... (vezi toată discuția)