Buna ziua....,am o problema cu D112 ...
In luna aprilie am avut 2 cazuri de concedii medicale pentru casa de sanatate si 1 caz pentru casa de pensii.
In D112 la sectiunea C la rubrica C2 la indemnizatii sanatate imi apar 3 cazuri in loc de 2 cazuri,iar la la C.3.este trecut 1 caz,dar in rest sumele sunt corect calculate ,am si recipisa ca declaratia e valida..asa e generat din programul SAGA...
Cei de la SAGA spun ca : acea sectiune este completata automat de PDF. Intrebati la ANAF de ce se completeaza astfel...iar cei de la ANAF vor raspunsul de la sanatate pt a putea lua legatura cu acestia
Din acest motiv nu imi primesc sa depun dosarul la casa de sanatate sa recuperez banii...si nu am rezolvare.
Ce e de facut?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.