avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Eroare D112 la concedii medicale??
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Eroare D112 la concedii medicale??

Buna ziua....,am o problema cu D112 ...
In luna aprilie am avut 2 cazuri de concedii medicale pentru casa de sanatate si 1 caz pentru casa de pensii.
In D112 la sectiunea C la rubrica C2 la indemnizatii sanatate imi apar 3 cazuri in loc de 2 cazuri,iar la la C.3.este trecut 1 caz,dar in rest sumele sunt corect calculate ,am si recipisa ca declaratia e valida..asa e generat din programul SAGA...
Cei de la SAGA spun ca : acea sectiune este completata automat de PDF. Intrebati la ANAF de ce se completeaza astfel...iar cei de la ANAF vor raspunsul de la sanatate pt a putea lua legatura cu acestia
Din acest motiv nu imi primesc sa depun dosarul la casa de sanatate sa recuperez banii...si nu am rezolvare.
Ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 12:37, 1 Iunie 2018
Intrati in D112 generata de Saga si modificati la salariatii respectivi asa cum e corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua declaratie 112 pentru asociatii ankuta ankuta buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legat de noua forma adeclaratiei 112. Eu initial faceam 112 verificam sa vad daca e ok cu statul si apoi ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)
Declarația 112 Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Am întâmpinat o problema la depunerea declarației 112 aferentă lunii septembrie 2022! După depunerea prin eguvernare, recipisa îmi arată ... (vezi toată discuția)