avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit chirie 2007 2008 restant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit chirie 2007 2008 restant

Buna ziua, tocmai am aflat ca mi-a venit o poprire la banca si am mers la administratia financiara sa vad despre ce este vorba. Mi-au spus ca mi-a ramas un rest de plata de la un impozit pe chirie din 2007-2008 , la care s-au tot adaugat penalitati. Ideea este ca eu imi amintesc ca am platit tot de datoram dar nu stiu daca mai am chitantele. I-am intrebat de ce nu m-au instiintat pana acum si de ce nu s-a prescris daca au trecut 10 ani. Mi-au spus ca mi-au trimis prin posta notificari dar eu nu am primit nimic. Iar referitor la prescriere mi-au spus ca nu se prescrie daca a fost indeplinita procedura de comunicare. Ma puteti ajuta cu un sfat in aceasta situatie? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Prescrierea chiriei la primarie zzanetta zzanetta Dupa ce perioada se prescrie chiria datorata primariei, va rog sa imi precizati prin ce acte este reglementata prescrierea. Am primit de la primarie o ... (vezi toată discuția)
Executare silita card de cumparaturi carrefour 2007 nukytza nukytza Buna ziua, In data de 9 aprilie 2015 am primit de la banca la care am contul de salariu un mail prin care mi se aducea la cunostinta infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)