avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare permis conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare permis conducere

Dacă am primit in 29 mai, ordonanță de clasare a dosarului de cercetare penala, emisa cu data de 15 mai, termenul de 20 de zile în care se poate face plângere împotriva ordonantei decurge de la data emiterii ordonantei sau de la data primirii plicului de la Parchet?
După acest termen, neexistând, presupunem, plângere, care este procedura, modalitatea de a recupera permisul de conducere. Dovada înlocuitoare a avut drept de circulație pana în 17 Noiembrie anul trecut și nu a fost prelungita valabilitatea acesteia după 15 zile, adică ziua de 17.
.
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
Mitza70, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:13, 30 Mai 2018
Termenul curge de la data pronunutarii solutiei
In baza hotararii va prezentati la autoritatea care detine permisul de conducere si solicitati restituirea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală, suspendare permis Aalexandreea Aalexandreea Bună ziua! Am avut un accident pe data de 18.09.2022, cu vatamare corporala. Victima nu a depus plângere. Dosarul este clasat din luna ianuarie dar nu am ... (vezi toată discuția)
Durata proces conducere cu permisul suspendat robi193 robi193 Buna ziua, Am facut urmatoarea ilegalitate: conducere cu permisul suspendat (prima abatere) De atunci au trecut 2 luni jumatate si nu mai stiu nimic ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere Grumpy Grinch Grumpy Grinch Am avut permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile pentru neacordare de prioritate si vatamare corporala din culpa. Am primit o dovada inlocuitoare pentru ... (vezi toată discuția)