avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua, ma aflu in proces de recuperare a taxei de poluare, care se face in transe, pana la momentul de fata am primit banii aferenti unei singure transe, urmand sa astept banii pentru urmatoarele. Intrebarea mea este daca in acest timp imi doresc sa vand masina, inca imi pot recupera in totalitate banii pentru taxa achitata?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)