avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de activare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de activare

o persoana a beneficiat in anul 2017 de prima de angajare de 500 lei , a fost angajat din 12.04.2017 pana la 01.06.2017
intrebarea mea este daca se angajeaza de la 01.06.2018 la o alta firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata mai poate beneficia de aceasta prima de 500 lei ?

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere al copilului Cosmina24 Cosmina24 Buna ziua,daca lucrez la o firma din 12.04.2017 si acum la sfarsitul anului angajatorul ne-a pus sa ne dam demisia pentru ca cei mai mari decat el l au dat ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție in cazul in care te întorci mai devreme la serviciu nicoletadumitrascu nicoletadumitrascu Va cer scuze dacă a mai fost întrebat dar as dori un răspuns de actualitate. In cazul in care m-am decis sa ma întorc la serviciu exact după 1 an de ... (vezi toată discuția)
Prima de angajare cristihl cristihl Cum pot beneficia de prima de angajare de 500 de lei,fiind absolvent de liceu ,am primit somaj 2 luni dupa care m-am angajat pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)