avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție in cazul in care te întorci mai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție in cazul in care te întorci mai devreme la serviciu

Va cer scuze dacă a mai fost întrebat dar as dori un răspuns de actualitate.
In cazul in care m-am decis sa ma întorc la serviciu exact după 1 an de când am intrat in prenatal ( mai exact plec la 01.06.2017 și revin la 01.06.2018), pe cererea de suspendare a contractului de munca , conform noii legislații, se mai menționează cât am optat sa stau acasă (pana la împlinirea vârstei de 1 an sau 2 ani a copilului) ? In cazul de fata ma voi întoarce la serviciu când copilul va avea 10 luni. Voi beneficia de stimulentul de inserție din momentul in care ma voi întoarce ? Întreb, deoarece colega mea a decis sa se întoarcă când a împlinit copilul un an și a fost nevoită sa se întoarcă când copilul avea 9 luni, și din cauza ca a făcut acea cerere pentru 1 an de zile nu a beneficiat de acest stimulent de inserție decât atunci când a împlinit copilul 1 an.
Va rog sa ma lămuriti conform noii legislații !! Va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: nicoletadumitrascu , utilizator 22:28, 14 Mai 2017
De ce nu primesc un răspuns ?
Doresc un răspuns la întrebarea adresată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa revin din concediu crestere copil simona-busuioc simona-busuioc Buna ziua, copilul meu implineste 1 an pe 06/07/2012, eu am optat pentru concediu ingrijire copil pe o perioada de 1 an. Intrebarea mea este , cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ccc2 ani, intoarcere inainte de 1 an AlexaC3 AlexaC3 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: din noiembrie 2016 sunt in CCC. Am optat pentru varianta de 2 ani. Daca ma intorc la ... (vezi toată discuția)