avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie ccc2 ani, intoarcere inainte de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie ccc2 ani, intoarcere inainte de 1 an

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: din noiembrie 2016 sunt in CCC. Am optat pentru varianta de 2 ani. Daca ma intorc la serviciu inainte ca bebe sa implineasca 1 an, se mai acorda stimulentul de insertie? Daca nu, care ar fi solutia pentru a beneficia de stimulentul de insertie?

Multumesc frumos!
O zi buna va doresc!
Cel mai recent răspuns: AlexaC3 , utilizator 22:18, 24 Februarie 2017
Legea mentioneaza ca pentru a se beneficia de stimulent de insertie pana la 3 ani trebuie sa reveniti la munca cu cel putn 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

In speta, daca va intoarceti la munca inainte de a se implin varsta de 1 an de catre copil, consider ca veti primi stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil.
Multumesc tare mult! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie gorgan cristian gorgan cristian este in drept sa beneficieze de stimulent de insertie persoana care s-a intors la servici cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)