avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Daca din somaj am intrat in crestete si ingrijire copil si am optat pt 2 ani , beneficiez de stimulentul de insertie daca ma angajez cu 2 ore? Si cu cat timp inainte de a face copilul 2 ani trebuie sa ma angajez? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ruse25 , utilizator 11:28, 27 Februarie 2017
Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca mentionata in c.i.m., norma intreaga sau timp partial.

Astfel, puteti beneficia de stimulentul de insertie daca va angajati cu 2 ore/zi.

Legea mentioneaza ca pentru a se beneficia de stimulent de insertie pana la 3 ani trebuie sa reveniti la munca cu cel putn 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie ccc2 ani, intoarcere inainte de 1 an AlexaC3 AlexaC3 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: din noiembrie 2016 sunt in CCC. Am optat pentru varianta de 2 ani. Daca ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru a beneficia de stimulentul de inserție, pe ... Aeiou Aeiou Buna ziua! Pentru a beneficia de stimulentul de inserție, pe lângă condiția reînceperea activității cu minim 60 de zile înainte de a împlini copilul ... (vezi toată discuția)
Servici Ploton Ploton 1.Pt a beneficia de inserție trebuie neaparat sa ma intorc la același loc de munca unde am intrat in ccc? 2.Daca angajatorul ma angajează cu 2 h sau 4 h pe ... (vezi toată discuția)