avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru joc online ce include plata cu cardul ?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru joc online ce include plata cu cardul ?

Salutare!

Doresc sa deschid o firma si pe langa activitatile de prorgamare si consultanta IT, doresc, pe plan personal sa lansez un joc online tip MMO ( farmerama, farmville, etc ) unde utilizatorii sa poata plati cu cardul.

Ce cod CAEN imi trebuie mai exact pentru asa ceva ?

Momentan eu am: 6201 si 6202 pentru clienti si 6311 unde s-ar incadra jocul, acum nu stiu ce mi-ar trebui pentru a accepta plati online cu cardul.

Din cate am putut gasi, 4791 - Comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet. pare a fi singurul care accepta plati online pentru produse digitale, poate ma insel. astept niste opinii de la cineva mai informat ca mine.

Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
eduardjs, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru intermediere vanzari online costi4 costi4 Buna ziua, ma intereseaza ce cod CAEN trebuie pentru a intermedia vanzari pe internet. Este posibil ca o PFA sa aiba 2 coduri CAEN diferite. Pentru ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta pfa sau ii cu diplomele acestea un service it ? ordoglevente ordoglevente Buna ziua, Ma numesc ordog levente si am nelaurire privire cu infiintare unu PFA su II am nevoie da ajutorul dvs. 1. Pot infiinta pfa sau II pentru unul ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu obiectiv procesarea platilor online / instalare sistem pos andronachev andronachev Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma (SRL-D) cu obiectivul principal fiind dezvoltarea de software la comanda, si vanzarea cu amanuntul, prin magazin ... (vezi toată discuția)