avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... vatamare din culpa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

vatamare din culpa

In urma unui accident in 2015 in care sotul care conducea un Logan pe drum european (si mama lui pasager, in dreapta) a acrosat o caruta trasa de un cal, care venind dintr un drum lateral nu a acordat prioritate, a fost soldat cu decesul mamei dupa o luna de spitalizare, iar sotul a suferit o fractura de maxilar si cativa incisivi sparti cu 60 de zile de ingrijiri medicale, carutasul nu a patit nimic, calul a murit....Din cate am inteles acum, in urma audierii se poate da clasare....deasemenea expertiza a stabilit ca viteza loganului era de 53 km/h iar impactul se putea evita la 37 de km/h....exista vreo cale de a putea merge pe vatamare din culpa si pentru sot*?sau vreun sfat?avand in vedere ca in urma unei clasari, carutasul isi traieste viata mai departe linistit pentru ca nu are nimic pe nume si e la prima abatere....

Alte discuții în legătură

Vatamare din culpa irina19867 irina19867 In urma unui accident in 2015 in care sotul care conducea un Logan pe drum european (si mama lui pasager, in dreapta) a acrosat o caruta trasa de un cal, care ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie in caz de accident cu victime irina19867 irina19867 Buna ziua.In 1 septembrie sotul a avut un accident, in urma caruia el a avut 4 zile spitalizare pentru fractura de maxilar si dinti rupti(s a ales cu blocaj de ... (vezi toată discuția)
Accident pe un drum national cu o caruta nesemnalizata gingasu_eu gingasu_eu Bun gasit!Ma aflu din nefericire in urmatoarea situatie:circuland pe un drum national si observnd tarziu o caruta nesemnalizata corespunzator aflata pe acelasi ... (vezi toată discuția)