avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Suma blocata in cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Suma blocata in cont

Buna ziua! In primavara anului trecut am vrut sa refinatez un credit ipotecar la o alta banca . Dupa o luna si jumatate in care am alergat dupa acte ( extras carte funciara, adeverinte de la primarie..etc..), reprezentantul bancii mi-a comunicat ca imi poate refinanta tipul de credit pe care il aveam, dar fara suma suplimentara ( eu vroiam strict acest lucru ), pt ca tipul creditului initial nu permitea sa obtin suma suplimentara ( credit de amenajari - cel initial ). Evaluatorul facuse evaluarea imobilului, trebuia sa achit eu suma de 470 lei daca nu se aproba creditul sau daca renuntam eu, si platea banca daca creditul era aprobat.
Creditul a fost aprobat fara suma suplimentara , dar nu am fost de acord. De atunci suma este blocata in cont.
Vreau sa inchid contul la ei, dar imi spun ca din cei 470 lei mai am 431 si tb sa platesc diferenta, chiar daca suma este blocata la retragere si eu nu pot scoate nimic de pe card.
Credeti ca ma puteti ajuta in aceasta privinta ?! Este corect ceea ce au facut ?
Va multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Problema ifn și bcr BogdanPaul97 BogdanPaul97 Am și eu o problema și sper sa găsesc aici ajutor. Am un credit făcut la Creditfix IFN, toate bune și frumoase pana când am avut un angajament de ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)
Expirare card credit alandala1 alandala1 Buna ziua, Cat este de legala urmatoarea situatie: Am obtinut un card de credit cu o valabilitate de 2 ani an cu plata lunara a ratelor care s-a facut. ... (vezi toată discuția)