avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Evaziune fiscala

Buna ziua am si eu o problema sotul meu a decedat la Paris din prima căsnicie are un copil un băiat reamintesc ca eu m am ocupat de el spitalizare operație repatrierea înmormîntare iar mama copilului cu nimic doar cu pretenții de foloase bănești avînd în vedere că în România avem 2 apartamente și o casă iar dupa decesul soțului am rămas eu sa am grija pînă se face succesiunea de fapt eu am rugat o să se ocupe și ea dar ă refuzat și ă spus cînd va fi ale ei se ocupa iar acum problema mea este urm tatăl ei care are procura și o reprezintă mi ă făcut plîngere penală precum ca eu am închiriat două din imobile eu doar am tinut o pers în vîrstă în garsoniera pt ca făcuse infarct miocardic și mia fost mila de ea și apoi mi a spus că are cancer de piele și sa l mai las am făcut o convenție pt a mi plati o suma mod cît stă problema mea este ce s ar putea întîmpla multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 20:10, 10 Iunie 2018
Nu se intampla nimic. Sunteti si Dvs Moștenitor si proprietar al bunurilor respective impreuna cu copilul soțului. Totodata aveți un drept de creanta având in vedere ca ati suportat toate cheltuielile legate de repatriere si înmormântarea soțului decedat. Oricum, cand veți merge sa dați declarație ar fi bine sa aveți alaturi un avocat bun
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
Petre Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune prin lovire asaftei91 asaftei91 Buna ziua.Fiul meu in virsta de 15ani si un coleg de aceiasi virsta cu el ,din cauza unei fete avind discutii contradictorii acel copil vrind sa-l loveasca ... (vezi toată discuția)
Succesiune... ggaby ggaby Buna ziuna ! As avea si eu o intrebare in legatura cu o problema legata de o succesiune . Situatia este urmatoarea : -tatal meu a avut grije de o matuse,de ... (vezi toată discuția)
Se poate lupta cu un i.f.n.? Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro O poveste reala Doi pensionari, sot si sotie, au achizitionat in urma cu 20 de ani un apartament pe care il detineau in proportie de 50 la suta fiecare. Au ... (vezi toată discuția)