avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarația unică pentru pensionar care are și ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarația unică pentru pensionar care are și venituri din chirie (sub plafonul de 12 salarii minime)

Sunt pensionar (limită de vârstă) și mai am venituri din chirie (sub plafonul de 12 salarii minime brute)
Am completat online Declarația unică, formularul a fost validat și am primit înapoi declarația semnată cu certificatul digital al MFP. Dar am două atenționări : că nu am declarat date privind CAS și CASS.
Da, nu am declarat pentru că:
-sunt pensionar limită vârstă și nu trebuie să mai plătesc CAS
-veniturile din chirie sunt sub plafonul anual de cel puțin 12 salarii minime brute și nu trebuie să mai plătesc CASS.
Problema este că nu văd în declarație unde ar trebui să fac aceste precizări.
Mă poate ajuta cineva?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
IlincaBoureanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Declarația unică online IlincaBoureanu IlincaBoureanu Sunt pensionar (limită de vârstă) și mai am venituri din chirie (sub plafonul de 12 salarii minime brute) Am completat online Declarația unică, ... (vezi toată discuția)
Sunt asigurata daca primesc venituri din chirii? AndreeaZhao AndreeaZhao Salutare tuturor! Mai sunt asigurata daca am venituri din chirii? (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu veniturile pfa IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Am o intrebare referitoare la cumularea pensiei (limită de vârstă) cu veniturile din activitatea PFA. In articolul de azi 1 dec ... (vezi toată discuția)