avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Conducere cu dreptul de conducere suspendat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Conducere cu dreptul de conducere suspendat

Am fost prins conducand cu dreptul de conducere suspendat mi sa facut dosar penal am fost judecat si mi sau dat 6luni cu suspendare plus achitare de cheltuieli 500lei fara suspendare sau anulare permis dupa 10 zile de la proces mia venit acasa foaia de la judecătorie :Comunicare Minuta Penala unde e precizata pedeapsa cu suspendare (6luni+500lei cheltuieli judiciare )am vb cu un domn avocat si mia zis ca trebuie sa imi ajunga acasa sentința definitiva si cu acea foaie sa merg dupa permis la politia rutiera cat timp trebuie dureze pana ajunge sentinta aia definitiva acasa?si mai trebuie sa sustin cv test sau merg cu sentinta definitiva si intru in posesia permisului?mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
Viorel 1991, utilizator
Buna seara,
Sentinta va vine dar definitiva v-o faceti dumneavoastra mergand la judecatorie.
Dureaza cateva luni. Nu e graba! Asteptati!
Aveti termen 10 zile de la comunicarea minutei sa declarati apel, la fel si in cazul Parchetului.
Hotararea ramane definitiva la data expirarii termenului de apel.
Daca ati fost condamnat la 6 luni si s-a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, dupa ce hotararea ramane definitiva, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa mi i au permisul inapoi si in cat timp ? Gogu2pix Gogu2pix Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1 şi 4 Cod pr. penală raportat la art. 83 Cod penal, aplică ... (vezi toată discuția)
Cai de atac art. 335 buturuga703 buturuga703 Buna seara, am si eu o intrebare . Sper ca cineva sa imi poata raspunde. Daca se presupune ca o persoana a condus un autovehicul fara a poseda permis de ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva si munca in folosul com. IONICA3001 IONICA3001 Buna ziua! Anul trecut in luna iunie mi a fost retinut permisul pt.conducere in stare de ebrietate. Am ajuns pe 01.martie in instanta cu obiectul ... (vezi toată discuția)