avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mita in spitale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mita in spitale

Buna ziua.Am si eu o intrebare cat se poate de ciudata,se da bani pentru urgentarea unor analize in spitale.
Nu rezulta exact din postarea dvs daca intrebati sau faceti o afirmatie despre fapte de notorietate ce au loc in sistemul sanitar.
Este o intrebare D-le Niculescu.
Cred ca puteti sa postati intrebarea pe un forum specializat in probleme medicale sau sa intrebati pe cineva care lucreaza in domeniul respectiv.Teoretic orice e posibil in sistemul nostru sanitar ,cu o atentie se rexolva multe chiar daca salariile personalului sanitar au crescut spectaculos.
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licentiata in stiinte administrative CarmenSabau CarmenSabau Sunt angajata in sistemul bugetar pe un post de studii medii si absolventa din 2010, fiind licentiata in stiinte administrative. Cu toate ca mai am o ... (vezi toată discuția)
Certificat medical eliberat de un cabinet de medicina muncii conform h.g 850 ari_h ari_h Buna dimineata. Am obtinut un contract de munca in strainatate si, pe langa alte documente, pentru dosar mi s-a cerut si un ,,certificat medical eliberat de ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa deschida un laborator de analize medicale? aradu2009 aradu2009 daca nu am lucrat deloc in domeniul sanitar, pe un post de chimist, intr-un laborator de analize medicale insa am urmat cursurile postuniversitare de master si ... (vezi toată discuția)