avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... mutare de domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

mutare de domiciliu

Din motive personale, am parasit domiciliu conjugal, si m-am mutat in alt judet , unde am obtinut viza de resedinta pt un an .Doresc sa stiu daca pot obtine mutare de resedinta la noua adresa (mentionez ca nu sunt divortata , la vechea adresa a ramas fostul sot de care sunt despartita in fapt de doi ani , si nu am copii minori sau in intretinere), unde am gasit pe cineva cu care convietuiesc

Alte discuții în legătură

Divort ContSters139145 ContSters139145 Va rog sa-mi spuneti cum pot parasi domiciliul conjugal in situatia in care sunt casatorita, am 2 copii, de 8, respectiv 13 ani si doresc sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu? Nicoleta20_14 Nicoleta20_14 Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri la cateva intrebari legate de divort: *daca imi copilul si plec la mama, se considera parasire de ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu madalina80 madalina80 Buna ziua, Sunt casatorita, am doi copii minori (sub 3 ani) si locuiesc impreuna cu sotul si socrii. Mentionez ca nu am mutatie la actualul domiciliu. ... (vezi toată discuția)