avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... 10 abonamente telefon, reziliere
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

10 abonamente telefon, reziliere

Buna ziua, am un prieten care are schizofrenie, se vede imediat ca e bolnav, e balbait, se misca in reluare, are expresii ciudate pe fata. Problema care este- a facut 10 abonamente la vodafone si orange pe 24 de luni si a luat 10 telefoane pe care ulterior le-a vandut pe 100 de lei bucata. Operatorii vodafone au voie sa dea telefoane pe abonament persoanelor cu handicap psihic? El nu mai poate plati abonamentele, are 500 de lei pensie de handicap, daca se contacteaza un avocat, se pot rezilia contractele fara sa ajunga sa-i puna proprire pe pensie?

Alte discuții în legătură

Datorie vodafone SzJakab SzJakab Buna ziua. Probabil ca sunt foarte multe articole pe acest subiect si imi cer scuze daca ma repet dar am nevoie de un sfat. In urma cu ceva ani am facut un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Abonamentul orange elisacatia elisacatia Bună ziua! Mă aflu aici din cauza unor neplăceri facturale, abonamentul meu este 44 de lei pe luna, cu cel de TV și internet se ajunge la 145 de lei. În ... (vezi toată discuția)