avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Centru Scolar pentru Educatie incluziva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Centru Scolar pentru Educatie incluziva

Buna seara! As vrea sa stiu daca Hotărârea nr. 1251/2005 privind unele măsuri de îmbunătățire a activității de învățare, instruire, compensare, recuperare și protecție specială a copiilor/elevilor/tinerilor cu cerințe educative speciale din cadrul sistemului de învățământ special și special integrat mai este in vigoare sau exista alta baza legala care reglementeaza activitatea invatamantului special. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
ariadna0484, utilizator

Alte discuții în legătură

Sumele alocate pt copii din scolile speciale victor sorin victor sorin Buna ziua , Care sint normele ce privesc cuantumul sumeleor pt copi cu nevoi speciale si invata in scoli speciale ? Respectiv sumele pt hrana , rechizite etc ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de discriminare? ciolpi ciolpi Sunt tatal unei fetite de 7 ani ce invata intr-o scoala din capitala. In clasa cu fiica mea a fost repartizat un copil cu probleme de ordin pihiatric, cred. ... (vezi toată discuția)