avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procură
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procură

Bună ziua. Mă puteți ajuta cu un model de împuternicire pentru drept de semnătură? Momentan dețin o societate și sunt în afara țării iar contabila nu mai are drept de semnătură electronică. In urma discuțiilor purtate cu serviciul declarații fiscale Vâlcea, am înțeles că trebuie făcută o împuternicire in care să împuternicesc o persoana cu toate drepturile depline, care la rândul ei să-l poată împuternici pe contabil pentru semnătură electronică.

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica irina_iris_19 irina_iris_19 am o i.i. si trebuie sa depun 112 pana pe 25 aug.nu am semnatura electronica.contabilitatea o tin eu ca e simplu.am 3 angajati.cum sa procedez acum pentru a ... (vezi toată discuția)
Incetare contract contabil Mihai223 Mihai223 Buna ziua, Cum pot inceta colaborarea cu contabilul meu si sa semnez un contract cu un altul? As vrea ca primul sa nu mai poata depune declaratii ... (vezi toată discuția)