Cum pot inceta colaborarea cu contabilul meu si sa semnez un contract cu un altul?
As vrea ca primul sa nu mai poata depune declaratii electronic, in numele firmei mele, sa primesc inapoi si stampila (exemplarul pe care l-am facut pt el).
Procura notariala pentru depus declaratii electronice cat timp este valabila?
Si cum procedez ca, atunci cand voi face procura pentru noul notar, sa anuleze procura veche?
Daca vechiul notar nu are buna vointa, imi poate depune o declaratie gresita, de exemplu?
1) Prin reziliere sau incetare la o anumita data, cu notificare prealabila.
2) Ii cereti stampila inapoi si ii trimiteti o adresa sa nu mai depune declaratii.
3) Mandatul (procura) este valabil pana la retragere de catre cel care i l-a dat.
4) Stie notarul , v-am scris mai sus.
5) Notarul are buna vointa, nu se pune problema asta!!
ii cereti inapoi dispozitivul cu care depune declaratiile electronice sau in cazul in care e facut pe numele lui, il faceti pe numele dvs sau a altui contabil si nu mai poate depune nici o declaratie.
2. imi indicati un model de adresa pe care ar trebui sa o trimit ca sa nu mai depuna declaratii?
3. cum fac retragerea procurei pe care o are in prezent?
5. se pune problema (dar nu discutam acum)
procura notariala ati facut-o pentru a putea depune declaratia 150 la finante, prin care este imputernicit sa depuna declaratiile societatii. declaratiile se depun cu un dispozitiv,un fel de stick,emis pe numele lui,din cate inteleg. luati legatura cu alt contabil si imputerniciti-l pe el,astfel celalalt oricum nu mai poate depune nici o decl in numele societatii dvs. asta in afara de faptul ca incheiati si contractul cu el,cum a spus @trandafir2.