avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incetare contract contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incetare contract contabil

Buna ziua,

Cum pot inceta colaborarea cu contabilul meu si sa semnez un contract cu un altul?

As vrea ca primul sa nu mai poata depune declaratii electronic, in numele firmei mele, sa primesc inapoi si stampila (exemplarul pe care l-am facut pt el).

Procura notariala pentru depus declaratii electronice cat timp este valabila?

Si cum procedez ca, atunci cand voi face procura pentru noul notar, sa anuleze procura veche?

Daca vechiul notar nu are buna vointa, imi poate depune o declaratie gresita, de exemplu?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 11:25, 9 Iunie 2014
Mihai223 a scris:
2. imi indicati un model de adresa pe care ar trebui sa o trimit ca sa nu mai depuna declaratii?

E banal, se gaseste la orice colt de net, sau puteti sa apelati la viitorul contabil ca sa vi-l faca, asa ca de inceput !! (sincer nu am rabdare sa caut acu, o banalitate de model de notificare de reziliere)

Mihai223 a scris:
3. cum fac retragerea procurei pe care o are in prezent?

Retragerea procurii actuale se face in acelasi mod in care s-a facut initial procura in cauza. Adica daca prima s-a facut la notar, revocarea se face tot la notar. E simplu, banal, prea multe griji va faceti pentru nimic.

Mihai223 a scris:
5. se pune problema (dar nu discutam acum)

Fiecare le stie pe ale lui. Puteti sa schimbati notarul !!

PS iar la finante, asa cum v-a spus si @lungus, va fi imputernicit noul contabil ca sa depuna declaratiile cu tokenul lui.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2014
trandafir2, moderator
trandafir2 a scris:

Fiecare le stie pe ale lui. Puteti sa schimbati notarul !!

Am produs eu o neintelegere : ma refeream la posibila re-vointa a fostului contabil (nu notar, cum gresit am scris, avand in gand si notarul)

Multumesc pentru raspunsuri
Pentru revocarea dreptului fostului contabil de a mai transmite,in numele firmei dvs, declaratii online,utilizati formularul ANAF151 ANEXA 2^1.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Salariu femeie de servici la bloc si administrator RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Vrem sa intram in legalitate. Ce se retine din Cmi pt. Adm.si Lucrator ecologic daca sunt pensionari.Vrem sa mergem la ITM si nu stim cum sa facem CMI. Va ... (vezi toată discuția)